هفتهی قایقرانی کیل ۲۰۱۷
بیش از ۱۳۰ سال پیش و در سال ۱۸۸۲ شهر ساحلی کیل (مرکز استان هولشتاین آلمان، واقع در ساحل دریای بالتیک) هر ساله در ماه ژوئن، میزبان جشنوارهی شهری و مسابقهی قایقرانی تحت عنوان «هفتهی قایقرانی کیل» است و از سال ۱۹۵۹ تا کنون، همزمان با برگزاری این رویداد، از هویت بصری یکپارچه و پوستر آن نیز رونمایی میشود که طی فراخوانی، از میان آثار برترین طراحان دنیا انتخاب شده است. نزدیک به ۵ دهه است که «هفتهی قایقرانی کیل» به رقابتی بینالمللی برای طراحی هویت بصری این رویداد تبدیل شده است.
امسال شورای شهر کیل، به پیشنهاد هیئت برگزاری از مجید عباسی، مدیر طراحی استودیو دیزاین عباسی، در کنار سه طراح آلمانی و یک طراح ایتالیایی دعوت کرده است تا با آثار خود در رقابت طراحی هویت بصری یکپارچه سال ۲۰۱۷ این رویداد شرکت کند.
«هفتهی قایقرانی کیل» که یکی از معتبرترین و بزرگترین رویدادهای ملی در آلمان است، به لحاظ قدمت و برخورداری از استانداردهای دیزاین بینالملل نیز حائز اهمیت است و توسط اسپانسرهایی چون «آئودی»، «نورد بانک» و «اِس اِی پی» حمایت میشود.
درونمایه و توسعهی ایده
ایدهی اصلی و توسعهی هویت بصری رویداد هفتهی قایقرانی، ترکیبی از درونمایهی نقوش ایرانی (مانند مقرنس و گرهچینی) و زبان جهانی بصری معاصر است. در این طراحیها سعی بر این بوده که از طریق تکرار ریتمیک نقوش، علاوهبر یادآوری تصویری دریا و خط افق، امواج و البته بهوسیلهی حروف قایقرانی نیز تداعی شود. بدین ترتیب، طراحیهای این رویداد، در عین تأثیرپذیری نامحسوس از گرایشات بومی طراح، قابلیت توسعهی هندسهی نقوش ایرانی در طراحی یک رویداد بینالمللی را نیز بهنمایش میگذارد.
http://www.kieler-woche.de
بیشتر در مورد این پروژه >
بهریزان و داستان موفقیت آن
دو دهه پس از تأسیس شرکت بهریزان، در سال ۱۳۷۴ برند دستگیرههای ساختمانی آن به یکی از بزرگترین سهم بازارهای این صنعت در ایران دست یافته بود. ما در این زمان هویت بصری برند و بستهبندیهای بهریزان را با طرحهایی متمایز، سودمند و قابل فهم طراحی کردیم. طراحیهای جدید به الگویی نوآورانه در طراحی هویت بصری برندهای این صنعت و ...
> بیشتر
هدیهای از طبیعت
ظروف یکبارمصرف آملون با پایهی گیاهی (نشاستهی ذرت) جزو ظروف قابلبازیافت با سرعت تجزیهپذیری بالاست که پس از پوسیدن نیز باعث حاصلخیزی خاک میشود. شرکت «کیمیا سامانه سبز»، از پیشگامان تولید این ظروف است.
تولید سنتی ظروف پلاستیک (تجزیهپذیر طی ۳۰۰ سال) نیاز فراوانی به مصرف سوخت فسیلی دارد؛ این درحالیست که در فناوری جدید، بهرهگیری
> بیشتر